Samenwerken. Hoe doe je dat?: ViaVida helpt je weer op weg
ViaVida helpt je weer op weg

Tijdens heisessies en lange termijn-besprekingen

U wilt met uw team een stap maken. U gaat daarvoor een dag buiten kantoor zodat de drukte van alledag niemand in de weg staat. Maar aan het eind van de dag heeft u niet het idee dat de kern geraakt is. U had gehoopt openhartiger en effectiever te brainstormen. Maar oude samenwerkingspatronen en onuitgesproken belemmeringen lijken een rol te spelen.

U doet misschien te veel uw best, geeft onbedoeld uw team onvoldoende ruimte om met de ideeën of initiatieven te komen die u van ze verlangt. Of u geeft alle ruimte maar aan het eind zijn er geen knopen doorgehakt. 

ViaVida kan na een goede voorbereiding met u, als buitenstaander de externe dag faciliteren. Door zelf als leidinggevende iets anders te doen, gebeurt er ook iets anders in de interactie met elkaar. Met specifieke technieken, werkvormen en tools geeft u uw mensen de ruimte en energie om meer bij te dragen dan normaal. Met het benoemen van uitkomsten komen u en de deelnemers samen verder.

Het levert altijd een verrassend resultaat op. Soms kan ViaVIda zelfs op de langere termijn als katalysator bijdragen aan een verbeterde dynamiek in een team.

Schrijf u in voor een ViaVida-samenwerkingsprogramma op maat. De interactie in uw team zal nooit meer hetzelfde zijn. Interesse? Mail of bel Vivien Broekman direct op 06 2252 0996.