Samenwerken. Hoe doe je dat?: ViaVida helpt je weer op weg
ViaVida helpt je weer op weg

Leidinggeven

Hoe geef jij leiding? Is dat effectief? Hoe makkelijk gaat het je af? Wat zou je anders willen kunnen? Hoe reageert je team of je organisatie? Wat gaat goed en wat kan beter? Hoe voelt dat?

Ik laat je snappen waarom je doet wat je doet. Ik help je oefenen met misschien ongemakkelijke maar effectievere manieren. Ik geef je feedback na het observeren van (bijvoorbeeld) een teamoverleg.

Creatieregie, Visie en missieworkshops, systemisch werken, Transactionele Analyse, Neurolinguistisch Programmeren, groepsdynamica, appriciative inquiry, en input van het European Leadership Platform zijn de bronnen waar ik daarbij uit put.

Interesse? Mail of bel me direct op 06 2252 0996.

 

 


U hebt geen moeite met presenteren. Maar uw voordrachten zijn saai. U bent bijvoorbeeld zo bezig met de inhoud dat u geen contact maakt met uw publiek.  
Of het voelt voor u ongemakkelijk om ruimte in te nemen, op de voorgrond te staan. Met spreekangst, te zacht praten of wriemelen als gevolg.
Met een andere overtuiging, bewustwording en zelfvertrouwen kunt u aansprekend leren presenteren. Kort en bondig, met een heldere stem, een goede structuur en juist gebruik van hulpmiddelen als powerpoint. U hebt overtuigingskracht en plezier!
Schrijf u in voor een ViaVida-presentatietraining of individuele coaching op maat. En uw presentatie zal nooit meer hetzelfde zijn. Interesse? Mail of bel Vivien Broekman direct op 06 2252 0996.